eyecareforyou-slide-home-28

Iedereen het beste zicht geven, daar staan wij voor!

U bent voor ons belangrijk

Wij geloven in wat we doen, klantgerichtheid is de rode draad in de manier van werken bij Eye Care For You. Bij ons staat de klant centraal! Tevreden werknemers zorgen ook voor tevreden klanten, dat is de basis waarin wij geloven. Niet alleen onze klanten profiteren ervan, ook voor onze medewerkers is het prettig en leuk om op deze manier te werken. Vanzelfsprekend zien wij graag uiterst tevreden klanten.

Alles voor uw zicht

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te laten zien, uw ogen hebben de eerste prioriteit in ons dagelijks werk. Zowel het ontwikkelende zicht als het ouder wordende zicht wordt in kaart gebracht en vervolgens zoeken we de beste zichtoplossing. We respecteren daarbij ieders unieke individuele behoefte. Alles is erop gericht de kwaliteit van leven en vooral het zicht te verbeteren. Om u het beste te kunnen bieden, zijn we uiteraard op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken we met state-of-the-art technologieën.

Wij denken in oplossingen voor u

Wij zijn dé specialist in hoogwaardige zichtoplossingen op maat. Heeft u een vraag op het gebied van zicht, ook al kunnen we die niet direct beantwoorden, dan gaat ons team op zoek naar een passende oplossing. Hier schenken we veel tijd en aandacht aan. We streven ernaar om onze kennis met u te delen en u te helpen bij het begrijpen van de oogaandoening, de ooggezondheid, visuele behoeften en de producten die het allerbeste zicht zullen bieden. Individueel maatwerk waar u in het dagelijks handelen maximaal profijt van heeft, daar gaan wij voor!

Onszelf altijd blijven verbeteren

Eye Care For You is synoniem met innovatie. We zorgen ervoor dat onze kennis up-to-date blijft en ons team volledig op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen. Bovendien kijken we iedere dag opnieuw kritisch naar onze organisatie. Ongevraagd advies en de kleinste details zijn daarbij van harte welkom. Hierdoor kunnen we onszelf blijven verbeteren en voor 100% achter onze geleverde (optometrische) zorg en producten staan.

Onze prijs is zeer goed

Eye Care For You biedt topproducten en diensten met een excellente service en kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. We zijn hier heel transparant in, want we hebben niets te verbergen. We hebben abonnementen die nog meer voordelen bieden. Ook de zorgverzekeraars vergoeden een aantal diensten en producten.

Service met een glimlach

Om uw bezoek aan Eye Care For You zo aangenaam mogelijk te maken, zetten wij graag een stap extra. Oprechte aandacht, begrip en respect zijn essentieel voor ons. Onze vriendelijke, eigen, pure en no-nonsense bedrijfscultuur maakt dit mogelijk.

Kom gezellig langs


Top