eyecareforyou-slide-goede-doelen-v3
eyecareforyou-slide-goede-doelen-v4

Eye Care For You en Stichting Fietsbank Maastricht

Eye Care For You heeft een samenwerking met Fietsbank Maastricht. Fietsbank Maastricht heeft namelijk als doel om iedere inwoner van Maastricht die leeft op of onder bijstandsniveau, te voorzien van een fiets. Om verschillende redenen is deze groep inwoners niet in staat om zelf een fiets te bekostigen, terwijl een fiets een aantal zaken een stuk gemakkelijker kan maken.

Ook Eye Care For You draagt de minder bedeelde medemens van Maastricht een warm hart toe. En als partner van Fietsbank Maastricht zorgt zij er daarom voor dat kinderen, uit gezinnen die leven op of onder bijstandsniveau, gratis een op sterkte aangemeten bril krijgen. Dit is een fantastisch initiatief en uniek in Nederland. Kinderen kunnen nu niet alleen veilig op straat fietsen, maar kunnen door middel van een goed aangemeten bril ook nog eens beter presteren op school.

Wilt u meer weten over onze samenwerking met Fietsbank Maastricht? Kijk op de website van Fietsbank Maastricht, wordt fan van de Facebookpagina of kom langs bij Eye Care For You.

Kom langs


Top