eyecareforyou-slide-puur-tuur-v1

Eet uw ogen gezond

Uiteraard moeten we de titel nuanceren, maar dat goede voeding kan bijdragen aan gezonde ogen is een feit. Bij Eye Care For You in Maastricht delen we graag wat tips & tricks met u!

Goed voor ogen

Hoe voeding en een gezond lichaam met elkaar samenhangen is natuurlijk al razend interessant, maar als opticien zijn we nog meer geïnteresseerd in die voedingsstoffen die uw ogen een steuntje in de rug kunnen geven. Daarom zijn we 'Goed voor Ogen'-opticien. Goed voor Ogen heeft leuke en lekkere recepten verzameld die kunnen bijdragen aan uw ooggezondheid en daarnaast kunt u op de website nog meer interessante feitjes lezen over uw ogen. 

Wist u bijvoorbeeld dat vitamine E op het menu van mensen met diabetes type 2 eigenlijk niet mag ontbreken? De anti-oxidatieve werking van vitamine E helpt het ontstaan van diabetische retinopathie, een aandoening aan de ogen die het gevolg is van diabetes, tegen te gaan. Bovendien helpt het de aandoening te beperken. Vitamine E is hoofdzakelijk te vinden in plantaardige oliën en noten. Volkoren graanproducten en diverse soorten groente en fruit bevatten deze vitamine ook. 

PuurTuur

De eigenaar van Eye Care For You, Arthur Alberts, kwam op het idee om twee van zijn interesses met elkaar te verenigen: ooggezondheid en koken. Dit idee heeft concreet vormgekregen in de kookclub 'PuurTuur', een gezellige informele kookclub in Maastricht van 12 mannen die allemaal ondernemer zijn en een passie voor koken delen. Gezellig, gezond en bovenal natuurlijk lekker koken en dat met zoveel mogelijk mensen delen is het doel. Kijk ook eens op de website van PuurTuur!

Nieuwsgierig geworden?

Kom gezellig langs

 


Top