eyecareforyou-slide-home-v12

Optometrie

Uw ogen gaan vaak sluipenderwijs achteruit, waardoor u pas (te) laat merkt dat er iets mis is. U gaat toch ook voor controle naar de tandarts als u geen gaatjes denkt te hebben? Uw ogen zijn minstens zo belangrijk, want waar u met een kunstgebit nog kunt kauwen, kunt u met een kunstoog niet zien. Het is daarom verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren door een optometrist. Dit is de aangewezen persoon om naartoe te gaan bij oogklachten.

Wat doet een optometrist?

Optometristen zijn de specialisten in technische zaken rondom uw ogen. Zij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van brillenglazen, contactlenzen, ooglaseren en implantlenzen. Daarnaast kunnen zij uw ogen met de meest moderne apparatuur onderzoeken op eventuele afwijkingen zoals diabetes, glaucoom, staar, macula degeneratie of droge ogen.

Optometrie bij Eye Care For You

Door de jaren heen hebben wij een goede naam verworven op het gebied van optometrie en daar zijn we trots op! We doen er alles aan om op de hoogte te blijven van de laatste medische ontwikkelingen. Onze optometristen Arthur en Koen werken dan ook nauw samen met verschillende huisartsen, oogartsen en oogheelkundige centra in en buiten de regio. Eye Care For You gaat zelfs nog verder en heeft een OCT-scan in huis om allerlei medische scans van uw ogen mee te kunnen maken. Desgewenst krijgt deze gegevens ook direct mee naar huis en u weet precies waar u aan toe bent! 

Afhankelijk van uw wensen en behoeften bepalen we samen met u hoe uitgebreid het onderzoek moet zijn. We maken onderscheid in een basis optometrisch onderzoek € 59 en een preventief gezondheidsonderzoek € 76. Onder bepaalde voorwaarden kunt u de kosten van dit onderzoek vergoed krijgen van uw zorgverzekering.

Afspraak op korte termijn mogelijk

Wij kennen geen lange wachttijden, waardoor u op korte termijn bij ons terecht kunt. Maakt telefonisch of per e-mail een afspraak en u weet zeker dat u snel geholpen kunt worden. Mocht u plotseling verhinderd zijn op het afgesproken tijdstip, laat ons dit dan uiterlijk 1 werkdag van tevoren telefonisch weten. Als u zich zonder goede reden niet tijdig afmeldt, zijn we helaas genoodzaakt de kosten van de controle in rekening te brengen. Zonde, want een nieuwe afspraak is zo gemaakt!


Kom langs in de winkel


Lees meer over de verschillende methodes ooglaseren


Top