eyecareforyou-slide-prijzen-v1

Altijd de beste prijs

Wat kost nou een nieuwe bril, wat zijn de prijzen van contactlenzen? Eye Care For You in Maastricht biedt u de beste oogzorg, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Dat is zelfs een van onze kernwaarden waarvoor wij ons hardmaken. Transparantie en excellente producten met bijpassende service voor een zo laag mogelijke prijs, dat kunt u van ons verwachten.

Brillen en zonnebrillen

Eye Care For You in Maastricht biedt brillen goedkoper aan dan de adviesprijs. Daarmee onderscheiden we ons van onze zelfstandige collega opticiens in het zuiden van het land. Bij ons koopt u al een complete bril voor 129 euro.

Voor zonnebrillen op sterkte betaalt u vaak sowieso meer dan een zonnebril met gewone glazen, maar niet bij Eye Care For You in Maastricht! Wij voorzien de zonnebril van uw keuze gratis van enkelvoudige standaardglazen op sterkte. Deze enkelvoudige standaardglazen zijn van prima kwaliteit. Als u echter niet genoeg heeft aan enkelvoudige glazen of betere, mooiere glazen dan deze standaard wilt, dan bieden we u daarvoor ruimschoots de mogelijkheid.

Kinderbrillen

Het prijssysteem werkt bij kinderbrillen net wat anders. U betaalt gedurende een periode van twee jaar een maandelijks bedrag van 13 euro. In ruil daarvoor krijgt u 2 paar glazen gratis en iedere volgende bril voor de helft van de prijs, zo vaak als nodig is. Lees hier meer over ons Kidsplan. Natuurlijk kunt u de brillen en brillenglazen ook gewoon tegen adviesprijzen aanschaffen as u geen kinderbrillenabonnement wilt.

Brillenglazen

Eye Care For You in Maastricht werkt alleen met brillenglazen van topkwaliteit, zoals Essilor. Wij hanteren scherp geprijsde glasprijzen per paar dit geldt ook voor zonneglazen. Daarvoor bezuinigen we zeker niet op service en oogzorg. Een goed brillenglas dat verkeerd is aangemeten, geeft tenslotte alsnog niet het resultaat waar wij altijd naar streven: een tevreden klant die met het best mogelijke zicht onze optiekzaak uit loopt!

Contactlenzen

Het dragen van goede contactlenzen hoeft echt niet duur te zijn, dat bewijst Eye Care For You in Maastricht. Bij ons heeft u al daglenzen vanaf 15 euro per verpakking van 30 stuks en maandlenzen vanaf 15 euro per maand inclusief optometrische zorg en vloeistoffen! 

Declareren bij uw zorgverzekeraar

U weet dus altijd van tevoren waar u aan toe bent. Heeft u iets moois gezien? Dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de declaratie bij uw zorgverzekeraar. Wij ontzorgen u namelijk en declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar, zodat u zelf niets meer hoeft te doen. Wel zo handig!

De medewerkers van Eye Care For You in Maastricht denken graag met u mee om de beste oplossing voor de beste prijs voor u te vinden. Loop gerust eens bij ons binnen, wij informeren u graag over de mogelijkheden! 

Kom langs in de winkel

 


Top